Vælg en side
gbfb4

Når man har et naturligt produkt som træ, så skal det plejes og holdes ved lige, hvis det skal have en så lang som mulig holdbarhed og holde sig pænt. Det gælder uanset om der er tale om gavle af træ, carporten eller det fine stakit i haven. Plejer man det ikke, så vil det med tiden få alger, blive grimt og begynde at rådne.

maling

Det skyldes blandt andet, at træet suger fugt fra omgivelserne til sig. Derfor er det vigtigt, at det er plejet med de rette materialer. Man kan naturligvis komme lidt lettere udenom det, hvis man udelukkende anskaffer sig ting i trykimprægneret træ. Det giver dog nogle begrænsninger i forhold til farver og design.

Du bør sørge for at få malet en gang om året

Det anbefales, at man maler alt udvendigt træ en gang om året. Det vil sørge for at holde det pænt og så sundt som muligt. Når man giver sig i kast med at male, så skal man sørge for, at man bruger en god grunder til at starte med, så man opnår det bedste resultat. Og allerede inden man er så langt, så skal materialerne rengøres. Der kommer nemlig aldrig et godt resultat ud af at male oven på en beskidt overflade.

Betal dig fra maleropgaven, hvis du hellere vil holde ferie og slappe af

Har man en del træ på matriklen, så kan det naturligvis virke som et evighedsprojekt. Har man ikke lyst til at bruge halvdelen af sommerferien på at male, så kan man i stedet hyre en maler til at klare opgaven. Skal man på en ferie i løbet af sommeren, så kan det jo være et fint tidspunkt at få nogen til at tage sig af træværket. Så kommer man hjem fra en fantastisk ferie, fyldt med indtryk og kan lægge sig tilbage på sofaen, fordi der er styr på den udvendige vedligeholdelse.

blomster

Nogle er bange for, at det bliver vildt dyrt at hyre en maler. Men prøv at holde det op mod, om du gerne vil have din sommerferie til at hygge med familien og slappe af, eller om du vil knokle på huset og haven det meste af ferien? Det er selvfølgelig en smagssag. Vil du gerne holde ferie, når du har ferie, så prøv at kontakte nogle forskellige malerfirmaer og bed om et tilbud. Så har du en fornemmelse af markedsprisen, og så ved du, om det er noget, du vil bruge penge på.