Vælg en side
gbfb4

En gang maling på væggene kan virkelig være med til at puste liv i boligen og peppe den op. Det er en simpel måde at skabe forandringer og friske op, men for mange er det samtidig overraskende hvor dyrt det er. Maling i sig selv er dyrt, og hvis du ikke selv kan male, koster det også en del at få en maler til det. Det kan dog hurtigt være det hele værd. For at få råd til at male boligen kan du spare op og vente i lang tid, med at få gennemført processen, eller du kan tage et lån og komme hurtigt videre. Det er i dag blevet nemt og hurtigt at tage et lån, hvilket du kan læse mere om nedenfor. 

penge og mønter stablet

Optag et mobillån og bestil maleren med det samme 

Med den stigende digitalisering i samfundet, er det blevet mere og mere almindeligt at bruge internettet til det hele i hverdagen. Optagelse af lån er ingen undtagelse. Før i tiden blev de såkaldte mobillån omtalt som sms-lån, men man er gået væk fra at bruge sms, da det komplicerede ansøgningsprocessen unødigt. De fleste har i dag adgang til nettet på deres telefon, hvilket medvirker til at lånet kan blive ansøgt, optaget, godkendt og udbetalt med det samme ved hjælp af nem id. På denne måde kan du ansøge i dag og få pengene udbetalt nærmest med det samme, hvilket betyder at der nu ikke er langt fra beslutning til handling. Har du bestemt dig for at male boligen i dag, er det blot at ansøge om lånet og se at få ringet til maleren, eller selv komme i gang med penslen. Pengene vil snarligt være disponible på din konto. 

pink sparegrise

Søg blandt udbydere og find det billigste lån 

Selvom processen med at optage et mobillån er hurtig, er det fortsat en god idé at sammenligne det lån du ønsker hos forskellige låneudbydere. På denne måde kan du finde frem til det bedste og billigste alternativ. Benyt dig af prissammenligningssider for et hurtigt og overskueligt overblik over priser på renter, ÅOP, stiftelse m.m. Her skal du blot gå efter det lån der er det billigste i forhold til omkostninger og ikke se så meget på hvilken udbyder der er tale om. Så længe vilkårene stemmer overens med dine forventninger har du fundet det rette lån. Når alt kommer til alt gælder det jo om at skulle mindst muligt tilbage igen, når lånet skal tilbagebetales. 

De små låns anvendelighed ved maling i boligen

Mobillån er især anvendelige til optagelse af mindre lån. Skal du blot have malet stuen og skal bruge et par spande maling er det nemt og bekvemt at ansøge om et lån på et par tusinde kroner. Processen med at betale tilbage bliver på denne måde også mere overskuelig. Står du i et større byggeprojekt med renovering af en hel bolig, og hvor der skal en maler indover kan det være mere fordelagtigt at tale med din lokale bankrådgiver, om et større byggelån. Mobillånet er dog ideelt til de hurtige spontane beslutninger der kræver kapital nu og her. Du opnår fuld diskretion og skal ikke forklare sig i forhold til hvad pengene skal bruges til.