Tapetsering, væv og filt

Tapetsering, væv og filt i Ballerup og København

Det er de færreste vægge, der er direkte klar til at blive malet på. KC Malerservice laver gerne tapetsering, glasvæv eller sætter glasfilt op på din væg

Skal dine vægge friske op med tapet?

Man har hørt mange skrækhistorier om amatører og tapetsering, og meget sjældent er det endt med et pænt resultat. Vi er din garanti for, at tapetseringen af dine vægge bliver helt perfekt. Vi har stor erfaring med tapetsering med mange slags tapet, og du vil blive overrasket over, hvad det kan gøre ved et rum fx at ”bryde” de ensfarvede vægge med en enkelt væg med mønstret tapet – eller måske flere? Vi sætter det op, du ønsker og efterlader dig et rum med de flotteste vægge der har fået lavet tapetsering, måske lige til at male på – det klarer vi også – eller måske med et helt nyt og smukt tapet? Lad os drøfte, hvad du drømmer om. Det meste kan lade sig gøre i forhold til tapetsering.

Glasvæv eller glasfilt

Hvis en væg er meget ujævn, ru eller har revner og skader, kan løsningen være at sætte glasvæv eller glasfilt op. Det er et arbejde, der kræver stor nøjagtighed, og vi har ekspertisen, der gælder ved tapetsering.

Hvis du har nye og ubehandlede lofter eller vægge, skal der naturligvis spartles og grundes inden opsætning af glasvæv eller glasfilt. Er dine vægge tidligere behandlet, skal de enten vaskes af, eller måske skal tapet fjernes, og alle huller og revner skal kradses ud og fyldes.

Om du skal vælge glasvæv eller glasfilt afhænger af, hvor fin og jævn væggens flade er. Glasfilt kræver en meget jævn overflade, mens glasvæv kan varieres, så du kan vælge en mere ru væv, hvis der er større ujævnheder, eller du ønsker et mere ”råt” udseende.

Vi er eksperter i væv og filt og kan også sætte det op i dit badeværelse og andre vådrum. Du vil blive overrasket over, hvor flot et gammelt badeværelse kan blive, når man erstatter de ældre klinker med nye malede vægge i glasvæv eller glasfilt.

Vi tapetserer og laver glasvæv og glasfilt i alle former for byggeri, hvad enten det er i en privat ejendom eller i store boligselskaber, lejligheder eller kontormiljøer. Vi sætter en ære i at svinge penslerne med et smil, og er ikke tilfredse, før du er det.

Kontakt os – så er vi klar til tapetsering

Har du fået mod på at høre mere om, hvad vi kan gøre ved dine vægge, så kontakt os enten vi kontaktformularen her på siden eller på tlf. 27 91 66 67 , så kører vi gerne ud i hele København og drøfter mulighederne med dig – naturligvis helt uforpligtende! Udover tapetsering laver vi også maling af hus og lejlighed, maling af facader & Gulvafslibning.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets malerservice

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til maleropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som malerfirma.

100% tilfredshed

Når kunden er tilfreds, er vi tilfredse. Derfor gør vi altid den ekstra indsats for at give vores kunder en god oplevelse.

Står du overfor en maleropgave der kræver en kærlig hånd?

... så tøv ikke med at kontakte KC Malerservice i dag!

Ring 27 91 66 67