Maling af hus og lejlighed

Maling af hus og lejlighed i Ballerup og København

Der er intet, der frisker op som at få sat ny farve på væggene – hvidt eller kulørt? Valget er dit!

Maling af hus

Det første, de fleste gør, når de overtager nøglen til et hus, nyt eller gammelt, er at forestille sig, hvordan det hele ser ud, når det står flot og nymalet, inden alle møblerne kommer ind. Der kan være nok at gøre, når man skal flytte, der skal sorteres og pakkes, og måske er der renoveringsopgaver, der har taget en masse tid – nyt køkken, nyt bad – og pludselig skal man flytte ind. I stedet for selv at lave et forjaget stykke malerarbejde, kan du kontakte os, der har stor ekspertise i at levere et kvalitetsarbejde, du vil være glad for mange år frem. Vi har både erfaring og håndelag når det gælder maling af hus, og leverer dit hus i præcis de farver og den kvalitet, du ønsker dig. Så kan du bruge tiden på alt det andet og samtidig glæde dig over et professionelt resultat. Vi kommer gerne uanset opgavens størrelse, om det drejer sig om opfriskning af et lille rum eller maling af et stort hus i flere etager. Og maler det hele med et smil.

Maling af lejlighed

Det kan være en stor opgave at male en lille lejlighed, og især ældre ejendomme har mange ”sjove”, skæve hjørner og skråvægge, der kræver erfaring og håndelag. Dét har vi, og vi kommer gerne og giver din lejlighed den opfriskning og finish, der gør den til et helt nyt hjem. Om det er en lille kælderlejlighed på få kvadratmeter eller en stor penthouse lejlighed, har vi erfaring med det hele. KC Malerservice sætter en ære i at levere din lejlighed med lige præcis den finish, du ønsker. Vi rådgiver gerne om farvevalg, og arbejder naturligvis udelukkende med kvalitetsmalinger og med godt humør. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt vi kan levere et perfekt resultat, så du kan nyde din lejlighed på ny.

Renovering af flyttelejlighed

Mange lejligheder lever et omskifteligt liv med nye beboere, og det er ikke alle beboere, der passer lige godt på de engang nymalede vægge. Vi har solid erfaring i at sætte flyttelejligheder i stand, så de står som nye. Vi drøfter gerne vedligeholdelse, renovering og maling af en eller flere lejligheder, og sætter en ære i at levere et perfekt resultat til tiden.

Maling af kontor

Et godt arbejdsmiljø trives i nymalede og opfriskede kontorlokaler. Digtervejens Skole Karrebækvej 70i sætter gerne din erhvervsejendom i stand, hvad enten du skal have malet få lokaler eller en større ejendom. Lad os rådgive dig om farvevalg, der passer til virksomhedens stil, og vær sikker på, at vi sætter en ære i at være færdige til den aftalte tid med mindst mulig gene for dine medarbejdere.

Kontakt os i dag om maling af hus og lejlighed

Vi kører gerne til både private husejere, lejlighedsejere, boligselskaber og erhvervsfirmaer i Ballerup og København vedrørende maling af hus og lejlighed – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller giv os et kald på 27 91 66 67 . Derudover kommer vi også gerne ud i forbindelse med gulvafslibning, maling af facade og tapetsering.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets malerservice

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til maleropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som malerfirma.

100% tilfredshed

Når kunden er tilfreds, er vi tilfredse. Derfor gør vi altid den ekstra indsats for at give vores kunder en god oplevelse.

Står du overfor en maleropgave der kræver en kærlig hånd?

... så tøv ikke med at kontakte KC Malerservice i dag!

Ring 27 91 66 67