Maling af facade / Facademaling

Maling af facader i Ballerup og København

Ejendommens facade er ansigtet udadtil, og en flot facade giver et godt førstehåndsindtryk. KC Malerservice har solid erfaring med maling af facader samt renovering og sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde, du bliver 100% tilfreds med.

Facaderenovering i forbindelse med maling af facader

En facade skal stå model til meget, både almindelig slitage og ikke mindst vejr og vind, der gennem årene slider meget på de fleste bygninger, næsten uanset hvilket materiale, de er beklædt med. Vi har specialiseret sig i maling af facader, og tager altid udgangspunkt i kundens ønsker. Sammen vurderer vi, hvordan vi udfører maling af facader bedst muligt, og vi sætter en ære i at levere det, du forventer og helst lidt mere.

Maling af facader er en god idé af flere grunde. Når tidens tand har slidt på huset eller ejendommen, tærer det også på udseenet, og med maling af facader kan Vi sikre, at din facade holder mange år frem.

Facaderenovering

Facaden er en beskyttende overflade, der gerne skulle holde tæt og sikre et sundt indeklima, og med en facaderenovering vil din ejendom stige i værdi. Vi renser din facade, typisk i form af sandblæsning, og derefter behandler vi murværket, så det får den struktur, du ønsker, og for at sikre en jævn og tæt overflade. Og så er tiden inde til, at du kan vælge, hvordan facaden skal se ud – måske skal den have den farve, du altid har ønsket dig? Vi putter kulør på både erhvervsejendomme, private huse og boligbyggerier – du vælger farven!

Få et unikt udtryk med maling af facader

Som kunde er det nok det mest spændende at være med til – hvilket udtryk skal bygningen have – hvilken facademaling skal du vælge? Vi rådgiver gerne om både farvevalg og kvalitet – skal det være en grovere eller en finere struktur? Vi har malet mange facader og giver dig gerne inspiration med et smil. Vi sørger for, at din facade bliver som ny, og med mindst mulig gene undervejs for de, som bruger bygningen. Vi arbejder med kvalitetsmaling og tillid, som du trygt kan læne dig op ad.

Kontakt os og få et godt tilbud på maling af facader

Går du med tanker eller konkrete ideer om facaderenovering og facademaling, så lad os komme ud og give dig et helt uforpligtende tilbud i Ballerup eller København. Sammen gennemgår vi mulighederne, så du ved nøjagtigt, hvad du får lavet. Dine ønsker sætter kuløren – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller ring på 27 91 66 67 – læg en besked, hvis vi lige er ude at svinge penslerne. Vi kommer også gerne ud og hjælper med maling af hus og lejlighed, tapetsering & gulvafspilning.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets malerservice

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til maleropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som malerfirma.

100% tilfredshed

Når kunden er tilfreds, er vi tilfredse. Derfor gør vi altid den ekstra indsats for at give vores kunder en god oplevelse.

Står du overfor en maleropgave der kræver en kærlig hånd?

... så tøv ikke med at kontakte KC Malerservice i dag!

Ring 27 91 66 67