Gulvafslibning / afslibning af gulve

Gulvafslibning i Ballerup og København

Der er ingen grund til at hive et flot gulv op – det kan blive som nyt med den rette behandling

Få gulvrenovering med gulvafslibning

I mange ejendomme ligger smukke trægulve, der med den rette gulvafslibning behandling kan blive næsten flottere end de var som nye. Hvis gulvet ”passer” til rummet og har fået patina, men trænger til at få frisket udseendet op og fjernet eventuelle ujævnheder, er vi mestre i at lave gulvafslibning Vi har de rette maskiner til gulvafslibning af dit trægulv, så det får en smuk og fin overflade. Vi arbejder naturligvis miljøvenligt og sørger for at slibestøv mm generer mindst muligt.

Når gulvet står nyslebet, er det dit valg, hvordan du ønsker det skal fremstå fremover. KC Malerservice kan vejlede dig med hensyn til efterbehandling. Gulvet kan efterbehandles med sæbe eller evt. hvidpigmenteres, ligesom det kan olieres med forskellige farver i olien.

Det er ikke alle gulve, der reelt egner sig til en gulvafslibning, måske fordi der ikke er så meget gulvplanke, eller måske fordi de allerede er blevet slebet en del gange. Gulve der slibes ofte kan også begynde at knirke.

Maling af gulv

Uanset underlag, har vi solid erfaring i at renovere og male gulve, så de kan gås på og være smukke mange år fremover. Et malet gulv er nemt at rengøre, og kan danne en smuk baggrund enten med enkelte tæpper på eller ved at stå flot glatte, som de er.

Vi vejleder gerne om farvevalg, og har ideer til mønstre – især er fx malede tern på trægulve blevet et hit. Uanset om du ønsker et mørkt gulv, et lakeret gulv eller et helt hvidmalet gulv, påtager vi os opgaven med et smil.

Vi kommer ud til dig og drøfter og noterer nøjagtigt hvad du ønsker dig. Vi bygger på kvalitet og tillid, og er først rigtig glade for det flotte resultat, når du er det. Når det kommer til maling af gulv, så tøv ikke med at kontakte os – her er du altid i TRYGGE hænder.

Kontakt os omkring gulvafslibning i dag

Har du fået lyst til at høre mere omkring gulvafslibning, hvad vi kan skabe med dit gulv, så kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller giv os et kald på 27 91 66 67 . Vi udfører gulvafslibning til topkarakter med markedets bedste teknologi.

Vi kører i Ballerup og København, og giver dig gerne et tilbud, du kan stole på vedrørende gulvafslibning.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

N

Kvalitets malerservice

Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

Tillid er vigtig

Når det kommer til maleropgaver, er det vigtigt at kunden føler sig tryg og føler tillid til os som malerfirma.

100% tilfredshed

Når kunden er tilfreds, er vi tilfredse. Derfor gør vi altid den ekstra indsats for at give vores kunder en god oplevelse.

Står du overfor en maleropgave der kræver en kærlig hånd?

... så tøv ikke med at kontakte KC Malerservice i dag!

Ring 27 91 66 67